live wijnproeverij

Dit is een project van AIMS 
Dit project is momenteel in ontwikkeling door AIMS
Dit project is in ontwikkeling door AIMS
livestream

live wijnproeverij

Wijnproeverij Het nieuwe seizoen staat voor de deur, dat betekend lekkere nieuwe gerechten. Hoe mooi zal het zijn om iedereen thuis mee te laten proeven, een paar nieuwe gerechten (kleine hapjes) proeven met een geselecteerd wijntje.

Wij regelen de aanmeldingen via een betaalpagina op jouw website, om de deelnemers te reserveren. De pakketten kunnen worden opgehaald op een locatie bij hun in de buurt, of deze worden verzonden.Naast wat lekkere verschillende type wijnen kunnen we er ook een paar hapjes van de lokale keuken toevoegen.

Breng jou passie over naar het thuis publiek, vertel en laat zien waar de wijn vandaan komt en ervaar een reis naar een nieuwe wereld.Dit evenement is ook perfect voor een reisbureau hoe mooi is het om een land te kunnen proeven nog voordat je een boeking doet. Tijdens de uitzending behandel je de vragen van de deelnemers en zet je het land en activiteiten in het zonnetje.

Voor de lokale restaurant is het een manier om de nieuwe kaart te kunnen promoten, tegen een klein bedrag kun je de nieuwe kaart laten proeven onder het genot van een wijntje.
Heb je zelf geen sommelier (wijnkenner) in huis dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij brengen jouw restaurant naar de mensen thuis.

Een Pub quiz, bingo en of een loterij tussendoor geen probleem wij zorgen ervoor dat alles goed inbeeld komt en dat het een geslaagde evenement wordt.

No items found.

Bent u nu ook gestresseerd in een vergelijkbare oplossing neem dan direct contact met ons op.
Dan kunt u mee genieten onze kennis.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.