Het Glanzen Huis van Maassluis

Dit is een project van AIMS 
Dit project is momenteel in ontwikkeling door AIMS
Dit project is in ontwikkeling door AIMS
livestream

Het Glanzen Huis van Maassluis

Via een 3 daagse evenement zorgen we voor extra inkomsten voor de vereniging. Het aanvragen van liedjes en het actieve aanbod aan spelletjes zorgde voor een enorme inkomstenbron voor de vereniging.

Koningsdag c.k.c. wordt digitaal Feestweekend!

In 2021 was het terrein van CKC Maassluis tijdens Koningsdag oranje gekleurd. We maakte er een gigantisch online evenement van dat maar liefst drie dagen duurde (25,26 en 27 april).

Gedurende deze drie dagen hadden twee dj’s (Leon Kloppenburg & Sander van Aalst) zich opgesloten in een glazen huis op het terrein van c.k.c. Maassluis. Van ’s ochtends tot ’s avonds entertainen de dj’s Maassluise inwoners met muziek, talkshows, live-sets, bingo’s, loterijen,boot camps en nog veel meer. En dit alles was live te volgen.

Alle Maassluise sportverenigingen werden bij het evenement betrokken. Samen met horecaondernemers uit Maassluis werden de lekkerste menu’s tijdens de lockdown thuis bezorgt. De senioren uit de verzorgingstehuizen in Maassluis werden ook zeker niet vergeten tijdens dit evenement. Zij konden heerlijk genieten van een overheerlijke tompouce.

Saamhorigheid en een feestje. Dat zijn de twee woorden die deze drie dagen hoog in het vaandel staan. Samen met de inwoners en ondernemers van Maassluis werd het een groot feest.  

No items found.

Bent u nu ook gestresseerd in een vergelijkbare oplossing neem dan direct contact met ons op.
Dan kunt u mee genieten onze kennis.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.