live Bingo

Dit is een project van AIMS 
Dit project is momenteel in ontwikkeling door AIMS
Dit project is in ontwikkeling door AIMS
livestream

live Bingo

Zorg voor een vervangende online evenement (omdat het fysiek niet mogelijk was) of juist een online Bingo om de kijkers te binden en of producten te promoten.

Via een online formulier worden bingokaarten besteld, de kaarten worden gegenereerd en via de email geleverd. De bingo kaarten worden gemaakt in de huisstijl van de ondernemer. De trekking is online met een beeldverbinding. via Zoom en/of teams kunnen de deelnemers mee schreeuwen om hun bingo ervaring compleet te maken. ja ja valse bingo wordt er een karaoke gezongen (of uit het hoofd dat is de keuze). Nee wij doen het niet via YouTube daar heb je te maken met een vertraging die per kijker kan verschillen tot wel een minuut. Live is bij ons zonder vertraging.

De bingo ballen rollen met een animatie inbeeld. Via een regie, studio op locatie kunnen de bingo spelers live vanuit thuis het evenement volgen. Wil jij een bingo spelen omdat je een nieuwe dienst/ product wilt promoten of gewoon omdat het kan. Wacht dan niet langer en neem contact op.
Wij spelen graag mee. Wil je het liever zelf regelen dat kan ook neem dan contact op en wij helpen je op weg.

No items found.

Bent u nu ook gestresseerd in een vergelijkbare oplossing neem dan direct contact met ons op.
Dan kunt u mee genieten onze kennis.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.